På denne side kan du finde priser og aktuelle tilbud fra Power Disco. 

Vi har valgt at opdele arrangementspriserne i to hovedkategorier : Private og skoler.
Disse kategorier er valgt for at prisen så vidt det er muligt svarer til det arbejde der udføres. Til fastsættelse af prisen er festens varighed og antallet af fest deltagere taget i betragtning.
Priserne på siden er dog kun vejledende, ikke for PD´s skyld, men for at sikre at vores kunder ikke betaler for mere end de får. 

Priser for Private :

Til dette arrangement stiller Power Disco som standart op med det komplette anlæg næsten incl. alt udstyret anført i udstyrslisten med mindre andet er aftalt. Ved denne type arrangementer har vi oftest ikke alle vores højttalere med, ganske enkelt pga. at det ikke er nødtvendigt. Vi medbringer selvfølgelig hele vores CD-samling der bla. indeholder 50'er, 60'er, 70'er, 80'er og naturligvis 90'er + de nyeste hits.
Anlægget vil blive stillet op i god tid, før gæsterne kommer, så vi ikke forstyrrer festen. Der vil blive spillet musik fra festen starter til den slutter dvs. vi spiller hele natten hvis det er nødvendigt. Dog koster det ekstra ved over 6 timers spilletid (ikke nødtvendigvis fra feststart).
Prisen er incl. transport dog kun på Djursland. 
Vigtigst af alt får i 2-3 veloplagte friske alsidige Dj´s der garanterer god musik til din fest.

Vi forventer at have adgang til drikkevarer, så som sodavand og kaffe. PD´s personale nyder ikke alkoholiske drikkevarer når de er på job.

   V. Pris : 1500,- kr 

 

Priser for skoler :

Folkeskoler :
Anlægget er til denne pris tilsvarende eller en anelse mindre på lydsiden end ovenstående. Priser for folkeskoler er en lidt lavere pga. at festens varighed ofte er kortere og i langt de fleste tilfælde er der desuden færre festdeltagere.
Variationen af denne pris afhænger af antallet af fest deltagere.

V. Pris : 1200 - 1500,- kr 

Andre skoler (handelskoler, gymnasier etc.) :
Anlægget og CD-samling er til denne pris næsten tilsvarende privat arrangementer. Her har vi dog både vores ''topkasser'' og vores store bashorn med.
Denne sammensætning anbefales til fester med op til ca. 300 festdeltagere. Ved arrangementer med flere deltagere kan specielaftale arrangeres.

   V. Pris : 2000,- kr 

 

Priser for hal-bal og lignende :

Skal det  helt store arrangement stables på benene samarbejder PD med flere diskoteker og udlejningsfirmaer og vi laver gerne specielaftaler. 

Ring og hør din pris.
Priser for ikke varslet udrykning:

Hvis du har glemt at bestille et diskotek eller det du har bestilt ikke dukker op, kan PD rykke ud med 2-3 timers varsel. "Udrykning" er kun tilgængeligt på Djursland og i Aarhus. 

V. Pris 3000 - 4000,-kr

Ovenstående priser gælder udelukkende Djursland.


Har nogle af tilbuddene vakt din interesse?

Reservér via e-mail og bekræft pr. telefon. E-mails betragtes KUN som en reservering og er derfor ikke bindende hvis ikke du kontakter os på tlf: 40 61 50 08
Med venlig hilsen Jens Jensen.