D.18/02 '03  -Billeder..-

Så er weekendens billeder klar. Find dem under Billedserier.

D.27/01 '03  -Div..-

Weekendens billeder fra Grenaa Handelsskole og Kulturhuset Grenaa er klar under billedserier.
Endnu en forstærkning af vores lydside har fundet sted. Vi har købt en ny forstærker, af mærket QSC (samme mærke som vi plejer).Modellen hedder ''Powerlight 1.8''.

D.14/01 '03  -Nye højttalere.-

Endnu en gang er vores lydside blevet forstærket. Vores ellers ganske kraftige bashorn (TT-horn) har fået skiftet enheder ud fra 400W Beyma enheder til 750W enheder.

D.17/12 '02  -Nye billeder.-

Nu er billederne fra festen på Odder Amts Gymnasium d.06/12-02 ENDELIG klar. Vi beklager forsinkelsen ! Billederne kan ses under galleri->billedserier.

D.01/12 '02  -Nye billeder.-

Så er der billeder fra TDC Internet's julefrokost d. 8/11-02 i Scandinavian Congres Center. Billederne kan ses under galleri->billedserier.

D.13/10 '02  -Nye billeder.-

Billederne fra festen d. 4/10-02 på Grenaa Gymnasium er nu lagt op. Billederne kan ses under galleri->billedserier.

D.08/09 '02  -Nye billeder.-

Så er billederne fra festen d. 6/9-02 på Odder Amtsgymnasium lagt op. Billederne kan ses under galleri->billedserier. Billeder af vores nye bashøjttalere er desuden tilføjet siden. Disse kan ses under udstyrslisten.

D.04/09 '02  -Nye højttalere.-

Endnu en gang er vores lydside blevet udvidet. Denne gang har vi investeret i et ekstra sæt bas-højttalere. Billeder følger senere.

D.17/05 '02  -Nye billeder.-

Så er billederne fra 2x18 årsfødselsdag i Kolund forsamlingshus, ved Herning klar. Se dem under galleri. Det blev til 25 billeder denne gang.

D.14/05 '02  -Færre billeder.-

Pga. pladsmangel er vi desværre blevet nødt til at fra sortere de ældste billedserier fra vores galleri. Kan du ikke længere finde dine billeder kan du bare sende en mail til os og du vil hurtigst muligt få dem tilsendt.

D.16/04 '02  -Nye billeder.-

Nu er billederne fra weekendens job i Sabro ungdomsklub tilføjet. Se billederne under galleri.

D.11/04 '02  -Billeder.-

Pga. pladsproblemer på vores webhotel har billeder fra de sidste 3 uger desværre været længe undervejs. Nu er problemet løst og billederne fra Både "Fastaval" og Fysioteapeutskolen er nu klar. Se billederne under galleri.

D.08/03 '02  -Nye billeder.-

Så er billederne fra festen i Sabro Ungdomsklub d. 01/03-02 klar. Billederne kan findes i vores galleri.

D.13/02 '02  -Nye billeder.-

Billeder fra semesterstartfesten på Ravnsbjergs kollegiet d. 09/02-02 er nu tilføjet galleriet. Det blev til næsten 90 billeder og de er derfor fordelt over 3 under-gallerier.

D.03/02 '02  -Nye billeder.-

Billeder fra festen på Engdalsskolen d. 24/01-02 og Rønde Gym. d. 01/02-02 er nu tilføjet galleriet.

D.24/01 '02  -Nye billeder.-

Nye billeder fra festen på Grenaa Gym. d. 18/01-02 er nu tilføjet galleriet.

D.22/01 '02  -Nye forstærkere.-

Som led i udvidelsen af vores lydside, har vi nu købt 2 nye forstærkere. Da vi har haft gode erfaringer med det amerikanske mærke QSC, har vi igen købt dette mærke. Modellen vi har købt er en QSC RMX 850 der hver kan levere 600 W i 8 ohm, i brokoblet tilstand. Se udstyrslisten for yderligere info.

D.28/12 '01  -Nye billeder.-

Så er billederne fra julefesten for 3.G eleverne på Grenaa Gymnasium i Hammelev forsamlingshus, d. 20/12-01 tilføjet vores galleri. Disse billeder kan også ses med Slideshow manager.

D.19/12 '01  -Nye billeder(igen).-

Så er billederne fra weekendens julefest for 2.G eleverne på Grenaa Gymnasium i Åstrup forsamlingshus tilføjet vores galleri. Disse billeder kan også ses med Slideshow manager.

D.12/12 '01  -Nye billeder.-

Så er der endelig billeder fra Odder Amtsgymnasium. Sidste gang vi spillede på Gymnasiet blev ingen af billederne desværre til noget, men denne gang blev det til hele 25. Dette er desuden de første billeder man kan vælge at se med Slideshow manager. ''slideshow manager'' er en ny og nem måde at se vores billeder på, som vi netop har tilføjet siden.

D.30/11 '01  -Nye billeder.-

Billederne fra den kolde efterfest til ridestævnet på Vilhelmsborg, er nu tilføjet. Det blev til 22 billeder i denne omgang.

D.11/11 '01  -Nye stativer.-

For at have mulighed for at udvide vores lys, har vi nu købt nye stativer. Stativerne er af det kendte kvalitetsmærke ''manfrotto''. De nye stativer gør at vi ikke bliver begrænset af vores effekters vægt og vi kan desuden få mere højde på vores bro.

D.09/11 '01  -Nyt design.-

Netop nu har diskotekets hjemmeside fået nyt design. Dette design kører i øjeblikket som en test og vi tager meget gerne i mod ris/ros. Det gamle design kan stadig ses på denne link.

D.02/11 '01  -Nye billeder.-

25 billeder fra ''badhair''-festen på Grenaa Gymnasium er nu blevet tilføjet.

D.02/10 '01  -Nye billeder.-

Så er billederne fra "høstfesten" på Ravnsbjerg kollegiet blevet tilføjet.

D.21/09 '01  -Nye billeder.-

Nye billeder fra "rus-festen" på Grenaa handelsskole er tilføjet. NB ! Billederne fra Odder Amtsgymnasium blev desværre ikke særlig gode og kommer derfor ikke med på siden !

D.07/09 '01  -Nye billeder/kamera.-

Nye billeder fra festen på Fysioteapeut skolen er tilføjet. Disse billeder er, forhåbenligt, de sidste billeder af den relativt dårlige kvalitet de seneste billeder har været. For at få nogle bedre billeder på hjemmesiden har vi investeret i et digitalt kamera.

D.03/09 '01  -Nye billeder.-

Nye billeder fra festen på Rønde Gymnasium er tilføjet.

D.13/08 '01  -Transportmiddel.-

P.g.a pladsproblemer har vi købt nyt transportmiddel. Det drejer sig om en Mazda E2200 med alukasse og lift. Ved hjælp af liften kan vi nu både hurtigere og nemmere læsse af/på.

D.20/07 '01  -Delefilter.-

For yderligere at forbedre vores lyd, har vi nu investeret i et nyt delefilter. Delefiltret er af det velkendte tyske kvalitetsmærke "Behringer". Behringer laver bla. også PA udstyr. Du kan se delefiltret på vores udstyrsliste.

D.01/05 '01  -Billeder.-

Billederne fra festen på grenaa Gymnasium d. 27/04 er nu blevet tilføjet vores galleri. Det blev til 33 billeder i denne omgang.

D.28/04 '01  -Ny forstærker.-

For at udskifte vores efterhånden noget slidte ADC forstærker, har vi nu investeret i en ny forstærker. Den nye forstærker er et ordentligt kraftværk på 2x400 W (el. 1x1300) og er af det amerikanske kvalitetsmærke QSC. Billede af forstærkeren kan findes på "Udstyrslisten".

D.26/04 '01  -Brugt salg tilføjet.-

Da vi efterhånden har meget brugt udstyr liggende, har vi lavet en side med salg af vores gamle udstyr. Siden kan findes under "Brugt salg".

D.25/04 '01  -Nye billeder.-

Der er nu blevet tilføjet en ny serie billeder i vores galleri. Det er første gang vi ligger en hel serie op og vi regner med snart at kunne tilføje flere. I denne sammenhæng er der blevet oprettet en ny side under ''galleri'' der hedder "serier".

D.17/04 '01  -Ny effekt og Switch pack.-

Til at supplere vores scannere har vi nu anskaffet os en centereffekt. Effekten er af det velkendte danske kvallitetsmærke "Martin" og hedder en "Synchrozap". Effekten har 2 spejlhjul og kan vise mange forskellige farver og figurer.
Desuden har vi udskiftet vores gamle lysstyring med en ny 12 kanals digital switch pack. Begge vores nyeste anskaffelser kan digital styres (DMX) og vi kan derfor nu styre alt vores lys med samme styring.

D.01/04 '01  -Bro system og UV-lys.-

For bedre at have mulighed for fremtidige udvidelser, har vi investeret i 4 meter alu trekantsbro. Den gamle bro var ok til vores nuværende effekter, men vores fremtidige planer taget i betragtning, mente vi at det var bedst at få en ordentlig, solid bro. Endnu en ting vi har investeret i er UV-lys. UV-lys er en populær effekt ved f.eks. techno-fest.

D.14/12 '00  -Ny Mixer.-

Efter ca. 5 års tro tjeneste er vores gamle Vivanco mixer blevet afløst af en splinterny Prof Gemini mixer. Vi synes selv at det er en rigtig cool mixer, men døm selv, se på udstyrslisten for billede og specifikationer. Nye billeder er også omsider blevet tilføjet vores galleri, bla. billeder af vores nye uniformer, se galleriet.

D.05/11 '00  -Nyt lys.-

Som en del af vores konstante forbedring har vi foretaget en ny investering i lys. Vi har indkøbt 2 stk. GLP "Mighty - Scan" scannere og en Botex DC-1216 DMX Operator. Scannerne er utrolig komplekse effekter som vi ved hjælp at DMX styringen har den fulde magt over. Vi kan styre hvilken farve lys de kaster, i hvilken form (figur) og hvorhen. Dette giver os mulighed for selv at designe vores serier. Vi er utrolig tilfredse med scannerne og det er derfor målet at vi skal have flere af disse effekter. Billeder af scannerne er blevet tilføjet udstyrslisten. Senere vil billeder af scannerne i funktion blive tilføjet.

D.01/11 '00  -Uniformer.-

I samarbejde med Tøjeksperten Olrik i grenaa har vi fået en officiel "uniform". Vores nye "uniform" er en lyseblå kort ærmet skjorte med vores PD logo påtrygt på ryggen. Billeder følger snarest.

D.09/8 '00  -Nye billeder.-

To nye billeder er omsider blevet tilføjet vores galleri. Flere billeder er blevet tilføjet eller erstattet på udstyrslisten.

D.28/7 '00  -Ny pult.-

Da vi lige har fået ny CD-afspiller syntes vi at det var på tide at vi fik en ny pult. Den blev ved stor fælles indsats bygget på kun 2 dage. Den nye pult er mindre, lettere og nemmere/hurtigere at stille op. CD-afspiller, minidisc og mixer er bygget fast ind i pulten, så alt er klar når man tager låget af. Men bedst af alt: vi har indbyggede kop-holdere !

D.20/7 '00  -Ny Delefilter og Equalizer.-

Nu er vore elektroniske delefilter så blevet skiftet ud. Det er blevet gjort for at få et helt nyt af bedre kvalitet og med bedre lyd. Delefilteret er et IMG MCX-2100. Vi har i samme omgang købt en Equalizer der giver os bedre mulighed for at indstille vores anlæg efter det specifikke lokale vi skal spille i. Equalizeren er en IMG MEQ-1152.

D.27/6 '00  -Ny CD afspiller.-

Efter lange overvejelser har vi nu fundet en afløser til vores gamle cd afspiller. Valget faldt på en af de lidt mere "tunge" drenge indenfor branchen, nemlig en DENON 2000F MKIII. Denne cd afspiller er af højeste kvalitet og er meget brugt blandt de danske dj's. Billeder forventes tilføjet udstyrslisten snarest.

D.9/3 '00  -Nye mellemtoner.-

Diskoteket forbedres konstant løbende og nu er turen kommet til vores mellemtoner. Vores gamle mellemtoner var af typen IMG, ikke dårlige højttalere, men heller ikke de bedste. Af selv samme grund mente vi at det nu var tid til at skifte dem ud med noget der var bedre. I første omgang havde vi tænkt os at købe mellemtoner af mærket Beyma, da vi har gode erfaringer med dem (desuden er det et rigtigt fedt mærke). Det viste sig i midlertid at mærket FANE havde en 8" mellemtone der er endnu bedre end den Beyma laver, så det blev altså den valget faldt på. Billeder og tekniske specifikationer vil snart blive tilføjet vores udstyrsliste.

D.8/3 '00  -Nye billeder.-

To nye billeder er blevet tilføjet vores billed galleri. Billederne er fra skolefesten på mølleskolen i ålsø, hvor vi spillede for et utroligt veloplagt publikum. -Mølleskolen holder-

D.1/3 '00  -WWW.-

For at gøre det nemmere for alle vores besøgende har vi nu investeret i et rigtigt domæne navn. Fremover kan du nu finde vores side ved at skrive: www.powerdisco.dk 

D.11/1 '00  -Hurra !.-

Så kom den endeligt ! I anledningen af at Power Disco her i Januar har 10 års jubilæum ! har hjemmesiden gennemgået en kraftig renovering. 

D.1/12 '99  -Bærbar PC.-

Pga. vores efterhånden noget massive CD-samling har vi fundet os nødsaget til at anskaffe os en bærbar PC der har til formål at fungere som en database over hver enkelt nummer der er på vores CD´er. Dette gør det også nemmere for os at opfylde vores kunders musikønsker. 

D.24/8 '99  -Nye diskanter.-

Så er vores gamle P-bullit diskanter blevet udskiftet med nye BEYMA CP-25 diskanter. Vores gamle diskanter var meget typiske disco diskanter med en meget skarp og kontant lyd, der først og fremmest var lavet til at spille højt. De nye diskanter har ud over at kunne spille højt, også en meget mere blød og behagelig lydgengivelse, der giver en meget pænere lyd også ved musik som f.eks. 60'er musik. Billede og tekniske specifikationer vil snart blive tilføjet vores udstyrsliste.

D.23/8 '99  -Nye billeder.-

Nye og bedre billeder er blevet tilføjet vores udstyrsliste. Blandt andet billeder af QSC'en og CD'afspilleren.

D.4/3 '99  -Ny forstærker.-

Nu er vores gamle "ST 180" forstærker blevet udskiftet med en næsten ny forstærker, af det kendte amerikanske kvalitetsmærke QSC. Billede og tekniske specifikationer er blevet tilføjet vores udstyrsliste.

D.12/2 '99  -Billeder.-

7 nye billeder fra 5x18 års fødselsdag og Voldbyfest er blevet tilføjet vores fotoalbum.

D.6/2 '99  -Film.-

Ved et arrangement i Voldby forsamlingshus optog vi en række videoklip. Videoklippene er nu blevet lagt op på siden under vores fotoalbum. Det skal dog siges at vores nye filmarkiv lider en smule af "børnesygdomme" enkelte af klippene virker ikke perfekt og det kan godt tage et stykke tid at downloade dem. Disse få ulemper vil dog meget snart blive repareret og optimeret. Du/i er velkommen til at sende os en e-mail hvis i oplever fejl på siden.

D.18/1 '99  -Ny effekt.-

I løbet af december og noget af januar har PD arbejdet på en ny lys-effekt. Grunden til at vi valgte at lave vores egen effekt var at vi ville prøve at lave en effekt vi kunne tilpasse vores eget behov 100%. I fredags D. 15./1. prøvede vi vores ny effekt for første gang og til vores store overraskelse var den faktisk ganske udmærket. Det navn vi i starten havde give effekten (D-effekt) endte altså med at få en ironisk betydning. Faktisk har vi allerede besluttet at blive ved med at experimentere med lys effekter.

D.6/1 '99  -Flere pinspot.-

Nu har PD indkøbt 8 extra pinspot, dvs. at vi nu har 16 pinspot. Dette betyder dog ikke at det tager længere tid at stille op. Disse pinspot er monterede med multistik og multikabler, og tager kun få minutter at sætte op.

D.18/12 '98  -Flere billeder.-

Der er nu blevet tilføjet 3 nye billeder til vores fotoalbum. De fleste af billederne vi tog til fællesfesten duede ikke, så kun 2 af dem er blevet brugt!!

D.20/11 '98  -Nye bas-enheder.-

Nu er alle PD's 15" enheder blevet udskiftet med BEYMA 15G450 enhederne kan tåle belastninger på over 600W RMS !.

D.25/10 '98  -Flere billeder.-

Der er nu blevet tilføjet 5 nye billeder til vores udstyrsliste.

D.15/10 '98  -Nye enheder.-

Vores IMG enheder er nu blevet udskiftet med nye Beyma 15G400 basser. Beyma enhederne er meget kraftige 400 W (RMS) enheder.

D.25/09 '98  -Ny effekt.-

Vi har købt en ny effekt. Effekten er af typen Terminator Crossmoon. Den er ligesom Twisteren bare kraftigere og med dobbel linse, dvs. dobbelt antal stråler.

D.14/08 '98  -Dobbel CD.-

Der er nu blevet indkøbt et stk. ny dobbel cd-afspiller af typen Stageline CDJ-2000.

D.10/07 '98  -Røgmaskine.-

PD har nu indkøbt en ny og meget effektiv røgmaskine. Dette bevirker desuden at de andre effekter fremstår tydeligere og kraftigere.

D.03/06 '98  -Flere billeder.-

Der er blevet tilføjet 5 nye billeder til vores foto album + et gruppebillede under "personaleliste" siden. Billederne er dog ikke helt "up to date" pga. inkøb af nye bundkasser og ombygning af topkasser.

D.23/05 '98  -W-horn.-

Vi har nu indkøbt 2 nye frontladede JBL horn, også kendt som W-horn, til vores 18" BEYMA basser. D.v.s. mere og dybere bas !

D.27/04 '98  -Ny personaleliste-

Der er nu blevet tilføjet en ny "personaleliste"-side til PD's hjemmeside. På siden kan du læse lidt om vores DJ's.

D.13/04 '98  -ICQ medlem-

PD er nu blevet en del af et nu 10 mio.personers stort kommunikations netværk kaldet ICQ. PD kan nu kontaktes på ICQ nr. 10555181.

D.18/03 '98  -Stativer til lysbro-

Af hensyn til senere udvidelser af vores lysshow, har vi købt nye stativer. Stativerne er meget kraftige og kan holde til stor vægt, hvilket betyder flere effekter!

D.15/03 '98  -Lysshow, ok!-

Det nye lysshow vi købte i ´97 er siden nytår blevet gennemtestet, med stor tilfredshed.
Billeder følger snarest muligt.

D.10/03 '98  -Ny MiniDisc afspiller-

Power Disco har nu indkøbt en splinterny Sony MDS JE500 MiniDisc afspiller.

D.20/12 '97  -Ny lysstyring og nye pin-spot-

Power Disco har lige indkøbt en ny 8-kanals multifunktions lysstyring
( kontrol enhed ) og nye pin-spot.

D.10/12 '97  -Eget domæne-

Nu har Power Disco fået domæne, ( en af de der smarte internet adresser
der starter med WWW ) så nu er vores adresse blevet lettere at huske!
Den nye adresse er : WWW.POWERDISCO.person.dk

D.20/11 '97  -Nye forstærkere og højttalere-

Nu vender Power disco stærkt tilbage i ny og forbedret udgave.
Med indkøb af ny forstærker, nyt lys og nye højttalere er Power Disco
blevet endnu vildere.
Forstærker kraften er nu oppe på 3 KILOWATT (3000 watt RMS i 8 ohm).
Og ved køb af to nye kvalitets 18" 400W basser (BEYMA 18G400) og to
nye 15" 300W basser (BEYMA 15G300) er højttaler størrelsen røget op på
2,6 KILOWATT ! (2600 Watt vedvarende i 8 ohm).
Vi har desuden også købt nye lys-effekter af typen "TWISTER" der giver
en utrolig effekt i et mørkt lokale (f.eks. en gymnastiksal).